Χαρτογράφηση εθελοντικών οργανισμών νέων με κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου του 2021 η ομάδα του Σ.Φ.Φ.Ε. συμμετείχε στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Χαρτογράφηση εθελοντικών οργανισμών νέων με κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα» η οποία διοργανώθηκε από το YES FORUM με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» που έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. στις 5 Δεκεμβρίου. 

Η εκδήλωση απευθύνθηκε σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να εξελίξουν τα soft skills τους, να δικτυωθούν, να γνωρίσουν νέους με κοινούς προβληματισμούς, να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας των πολιτών ή να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες ως εθελοντές. 

Για τον σκοπό αυτό 22 εθελοντικοί οργανισμοί νέων με επιχειρηματικό, νομικό, τεχνολογικό ή άλλο υπόβαθρο, παρουσίασαν τις δράσεις τους, ανέλυσαν τη δομή τους ενώ ανέφεραν τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που μπορεί να αποκτήσει ένας εθελοντής συμμετέχοντας στον εκάστοτε οργανισμό. 

Οι οργανισμοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν οι εξής: AEGEE / European Students’ Forum, AIESEC Greece, ALLILONnet, Athens Negotiations Tournament, Atraktos, BEST Athens, Chemecon, Connect your City, EESTEC LC Athens, ELSA Athens, Envolve Entrepreneurship GR, Erasmus Student Network Greece, Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Mindspace, POS4work, SEA Greece, SAFIA – Student Association For International Affairs, ThinkBiz, TEDxUniversityofPiraeus, Uni-ties.gr

Παρακολουθήστε την εκδήλωση πατώντας εδώ!