Προετοιμασία Συνέντευξης

Η διαδικτυακή ημερίδα “Προετοιμασία Συνέντευξης” που διεξήχθη την Παρασκευή 7 Μαΐου του 2021, διοργανώθηκε από το Σ.Φ.Φ.Ε. σε συνεργασία με την Career In Progress, με σκοπό την παράθεση συμβουλών που θα μπορούσαν να κάνουν έναν υποψήφιο για μία θέση εργασίας να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.  

Μέσω του webinar δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα “do’s & don’ts” μιας συνέντευξης, την σημασία του “role playing” καθώς και έξυπνους τρόπους διαχείρισης του άγχους που φαίνεται να αντιμετωπίζουν αρκετοί υποψήφιοι πριν από μια τέτοια συνάντηση. 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή: 

O Νίκος Πατσέλης είναι ο Ιδρυτής της εταιρείας Career In Progress και Επιστημονικός Υπεύθυνος μιας Ομάδας Συμβούλων, που ο ίδιος επέλεξε, και η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της Απασχόλησης, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και του ηγετικού του ρόλου στην Επιστημονική Ομάδα, έχει ενισχύσει την προσπάθεια εκατοντάδων υποψηφίων εργαζομένων, εφήβων και φοιτητών, προκείμενου να χαράξουν την επαγγελματική τους πορεία και έχει ενισχύσει την στρατηγική τους στη λήψη σωστών επαγγελματικών και εκπαιδευτικών αποφάσεων.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στα βίντεο που ακολουθούν!

Loading